När du vill maximera
ditt magiska medvetande...

Spiritual
Magic
Attitude
Resource
TrainingS.M.A.R.T Kursplan

Maximera ditt magiska medvetande
Introduktionskurs till spirituell magi. Tekniker för att vara i sin egen kraft och fokus. Yoga, chakran, energi och manifestation, magiska ritualer och ceremonier. Magiska verktyg / redskap. Kaosmagi.

Ditt magiska jag / Your magical self
Fördjupningskurs i magiska redskap och magisk atityd. Elementmagi / naturmagi. Shamanism. Magiska symboler - Sacred geometry.

Rening och rensning
Rening och rensning av hus, platser och föremål. Genomgång av currykors och jordlinjer / jordstrålning. Spirits.
Exorcism.

Divination och kanalisering

Tarot och pendel, kanlisera änglar och andar.

Själsresor
Astral-resor, astral-projektion, regressioner. Resor genom dimensioner och andra världar, verkligheter, rymden.

Pris:

Introduktionsmodulen - Maximera ditt magiska medvetande: 4950 kr inkl. kost och logi. Övriga moduler: 5 950 kr. Går man alla moduler kostar varje modul 4950 kr.

Modulerna är fristående från varandra, men det rekommenderas att man åtminstone har gått introduktionskursen innan man går någon av de andra modulerna.

På fördjupningskurserna har vi spännande, kunniga och inspirerande gästföreläsare som är bland de främsta inom sitt område, därför är avgiften för dessa kurser högre än för introduktionskursen.

Information om datumen för fördjupningskurserna kommer snart upp på sidan.


Anders Wallin - en presentation:

Jag gillar äventyr, nya möjligheter, att förverkliga mina drömmar och visioner och leva fullt ut. jag är verksam som hypnosterapeut och NLP-tränare. Brinner för transformation och personlig utveckling. Har fokuserat på att hålla kurser där jag mixar andlighet, mental träning, processer i djuptrance, tidsresor och ritualmagi på kvantfysisk grund... Har spelat/sjungit i egna rockbandet Exorcisterna sedan 2002...och det är just nu under rekonstruktion till en mer akustisk ljudbild (med kontrabas och djembe som rytmsektion bakom mitt gitarrspel...). Bor i Järna där jag driver ett kurs-och utbildningcenter: INNER POWER CENTRE

Jag kommer från en släkt av magiker. Min farmors farfar Anders Hindriksson , född exakt 200 år före mig (1757) , var känd och respekterad i hela trakten som extraordinär trollman - (hade han levt 100 år tidigare hade han istället blivit bränd under häxprocesserna). I kyrkböckerna finns många anteckningar om min förfaders krafter och förmågor... jag upptäckte min förmåga att utöva hypnos i 6-årsålder.... medialiteten och magin kom lite senare in i mitt liv. Jag har prövat många vägar; OSHO-sannayasin 1978, schamanism, ritualmagi, mediumutbildningar...

Holistisk NLP (som jag defininierar: andlig, kvantfysisk, och helhetsinriktad NLP...) är vad jag har som grund i mitt arbete - min vision är att tillhandahålla en transformatorstation via mitt kurscenter INNER POWER CENTRE ... jag vill verka för global medvetandehöjning - och snabbt ska det gå också!


Raphael Mabo - en presentation:

Jag är grundaren av SoulSense och har sedan barnsben varit intresserad av livsfrågor, filosofi, kultur och människor. Min livsuppgift är att inspirera och hjälpa människor till att finna sitt inre ljus, kreativitet, livskraft och frigöra de egna dolda resurserna. Starten var 1994 med ”Att utveckla ditt livsarbete” för Christina Divén. Sedan gick jag flera kurser och utbildningar som för mig har handlat om att bekräfta och få mer trygghet med det som jag redan kan.

Genom livets resa har jag lärt mig att återvända till ljuset och betrakta den fysiska formens skeenden och händelser som ständigt föränderliga. I ljuset är vi allt och har tillgång till allt, detta innebär för mig glädje och tillfredsställelse. Att möta livet utifrån inre stillhet och ljus. Detta vill jag dela med mig av.

Sedan våren 1998 tar jag emot klienter och håller utbildningar i personlig utveckling.

Mina utbildningar i urval:

2010: Diplomerad Zen-coach, Kåre Landfald
2010: Certifierad NLP Master Practitioner enligt ECNLP, Inner Power Centre
2009: Certifierad NLP Practitioner enligt ECNLP, Inner Power Centre
2006: Personlig utveckling, Englagård Livszentrum
2001: Själsterapi (hypnos), Spiritual Healing Center
1999: Regressionsterapi, Ylva Cronstedt
1998: Karuna-Reiki Master, Hans-Fredrik Berg
1997: Reiki Master, Hans-Fredrik Berg
1994: Utveckla ditt livsarbete, Christina Divén