När du vill maximera
ditt magiska medvetande...Anders Wallin
Inner Power Centre
070 - 5780111Återkoppling från tidigare kursdeltagare hos Anders Wallin
:

"Det har varit en magisk kurs där ovärderliga verktyg ha givits oss på ett MINDBLOWING vis - det har sjunkit in i hela själen och kroppen! Jag har lärt mig så mycket och hela mitt liv har förändrats. Jag har börjat möta världen och mina närmaste på ett djupare, innerligare och starkare vis. Jag känner mig fylld av glädje och kraft!"

Lisa Jeannin, konstnärinna

"Högsta kvalitet i allt från kunskap och engagemang från lärarna till den utsökt goda ekologiska maten, den varierade musiken som var mycket medvetet vald, progressionen i lärostoffet, den sköna hemmiljön till den öppna och tillåtande stämningen bland alla deltagare. Det som var allra bäst var att kunskaperna vi fick omfattar alla delar av människan; fysiskt, själsligt och andligt. Kursen fick mig att växa som människa i alla aspekter; yrkesmässigt, personligt och andligt."

Elle-Kari Ernholm, lärare på Novalisskolan


Återkoppling från tidigare klienter och kursdeltagare hos Raphael Mabo:

– Raphael utstrålar en självklarhet i det han gör och jag känner mig helt lugn i att anlita honom. Han har en unik fingertoppskänsla och känner alltid av vad som behövs göras. Jag kan varmt rekommendera Raphael!

Noomi Tedenljung - www.inspirerad.org

– Jag upplever dig som en person som har den ödmjukhet som krävs för att arbeta med människors andliga utveckling, du är dig själv och äger mycket insikt om dig själv och din egen utveckling, och på så sätt har förmågan att inspirera andra.

Edward Sörensen - www.dharma.nu

– Det är med stor tacksamhet som jag har fått ha dig som lärare. Du har så stor kunskap och en otroligt fin ödmjukhet i allt du gör.

Maria Jakobsson - www.gladjevagen.se
Raphael Mabo
SoulSense coaching
070 - 9415554